Vakantie Plus bij Chalet Brammetje

Chalet-Brammetje-zomer- 2 KleinJPG

Ben jij een dromer?

Ken je dat gevoel dat dingen te groot kunnen zijn en jij daarvoor te klein? Dat er gevoel en emoties opborrelen als geluk, grootheid, liefde? Dat geluk kan grenzen aan verdriet en verdriet aan geluk?


Ik zat met mijn gat op het houten terras van Chalet Brammetje met mijn benen bungelend over de rand. Mijn tenen raakten de grassprieten en mijn ogen volgden de vliegende bijtjes van bloem naar bloem.

In het dal strekte de rivier zich uit als een glanzend slingerend lint. Pittoreske dorpjes lagen er her en der omheen. In de verte hoorde ik de claxon van het boemeltreintje en ik tuurde tot ik hem zag. Als een miniatuur gleed hij langzaam langs de rivier. Het leek een tafereel uit Anton Piek waar je niet anders bij kan dan bij wegdromen.

Ik keek op naar het massief houten Chalet Brammetje. Ruud zijn droom welke ook de mijne werd en ik kon bijna niet geloven dat ik hier nu echt zat. En toch... Grensde dit gevoel van geluk ook aan iets anders. Aan iets van melancholiek. Het raakte een gevoel aan wat lange tijd diep verborgen had gezeten. Werd het nu niet eens tijd voor mijn droom?

Dromen die wakker schudden

Soms kan je zomaar wakker worden geschud en vraag je je ineens af: Waar sta ik in mijn leven? Wie ben ik eigenlijk? Ben ik diegene die ik wilde zijn toen ik jong was en mijzelf zag als volwassene? Ben ik diegene echt geworden? Of heeft het leven mij meegenomen in een rollercoaster van relaties en kinderen? Waar ergens ben ik mijzelf en al mijn plannen in die hectiek kwijtgeraakt?

Die dag diende zich toen bij mij aan, daar op het terras van Brammetje. Het begin van een verandering ten goede.

Doordat ik me los begon te maken schepte ik niet alleen ruimte voor mijzelf maar ook voor de mensen om mij heen. Er kwam een proces op gang welke onze band alleen maar kon versterken.  In vertrouwen en respect.

Door mijzelf los te maken en mijn eigen dromen te gaan creĆ«ren kwam er een soort van onderhuidse beweging op gang die mij en ons allemaal heeft laten groeien.  

Snel resultaat door gemakkelijk en handig gereedschap

Hoe ik dat heb gedaan? Ik ben gaan investeren in mijzelf door op zoek te gaan naar wat bij mij past. Mezelf eerst vragen gesteld wie en wat ik ben.
 • Ik ben een emotioneel gevoelsmens met een nuchtere (West-Friese) inslag
 • Ik sta graag met beide benen op de grond
 • Ik hou van snel resultaat
 • Ik hou van gemakkelijke en handige tools (gereedschap)
Door dit helder te hebben, door allerlei uiteenlopende levenservaringen, door mijn werkervaring en achtergrond als analiste en massagetherapeute, door het volgen van NLP, (zelf) hypnose, sociaal panorama en nog veel meer bij elkaar te voegen, is er een prachtig programma ontstaan waar ik mijn droom mee heb verwezenlijkt.

Zou jij ook jouw leven willen leven?

Je hoort zo vaak om je heen dat als je kiest voor jezelf, je omgeving hieronder lijdt. Maar niets is minder waar. Want hoe fijn is het als jij je goed voelt, blij bent en energiek, je gezin en je partner hier baat bij hebben?

Zij houden jou niet tegen

Al jaren zeg je tegen jezelf dat de kinderen nog niet zonder je kunnen, dat je man het te druk heeft dus jij niet weg kan. Dat het kerst-zomer-vakantie- wordt, dat je collega`s op je rekenen. Dat je  moeder verzorgd moet worden, dat je de kinderen hebt beloofd op je kleinkinderen te passen. En ga zo maar door. .....

Dat doe jezelf...

Maar wie heeft er voor gezorgd dat jij dit gevoel hebt? Ja...... Dat ben je zelf. Neem verantwoordelijkheid voor dit gevoel en je zal merken dat je kinderen en je man, je moeder en je collega`s, jou na hun eerste weerstand ineens met andere ogen gaan zien. En ineens andere oplossingen gaan bedenken.

 Hoe mooi is dat? Voor jou, maar ook voor henzelf?

Start met een Vakantie Plus in Oostenrijk

Vakantie plus dagen- kleinjpg

Neem nu de beslissing dat het anders wordt. Neem tijd voor jezelf. Leer tools die je weerbaar maken de confrontaties aan te gaan bij weerstand. Dat maakt jou en iedereen om je heen een veel leuker mens.

Wat houdt deze vakantie plus in?

& Vakantie vieren
& Eerlijk naar jezelf kijken
& 4 dagen een combinatie van yoga, ontspanning en training om voor eens en altijd overtuigingen en patronen te her-programmeren.
& Kennis opdoen middels workshops/modules over gezondheid, onze (immuun-) systemen, voeding en krachtige energie.
& Om na 4 dagen met een
 • Persoonlijk plan
 • Hoog energielevel
 • Kennis,
 • Inzichten en
 • Tools
dit hoge energielevel op peil te kunnen houden middels allerlei makkelijke en snelle oefeningen.

De kracht van herhaling in kleine stappen

Wat gaan we doen?
Iedere dag behandelen we een andere module, denk aan:
 • De noodzakelijke basis kennis over ons uniek werkende lichaam; een geoliede machine die onderhoud nodig heeft. 
 • Wat we ons lichaam kunnen aanbieden om ziekte en klachten te voorkomen.
 • Alles over de invloed van minder goed omgaan met stress> hormoon ontregeling>overbelasting van de bijnieren>spijsvertering. 
 • Hoe we door middel van NLP-oefeningen (oude) belemmerende patronen en overtuigingen kunnen veranderen en her-programmeren.
 • De zin en de kracht van doelen stellen. 
 • We gaan je helpen jouw persoonlijke doel te ontdekken en wat jou misschien nog in de weg zit dat je het (nog) niet hebt bereikt. 
 • Wat je moet weten over de invloed van je omgeving, en hoe je hier mee om kan gaan.
 • De kracht van gezonde voeding, met heerlijke recepten welke we samen gaan bereiden.
 • Alles over het belang van dagelijkse beweging, meditatie, yoga, en hartcoherentie met bijbehorende meditaties en oefeningen.
De modules combineren we met oefeningen op het gebied van
 • Meditatie, 
 • Yoga
 • Bewegingslessen
 • (zelf-)Hypnose, 
 • GOT (Gevoel omdraai techniek), 
 • Sociaal panorama technieken (vergelijkbaar met een snelle manier van familieopstellingen) 
Ook gaan we heerlijk wandelen in de natuur en de bergen zo dicht bij huis. Uiteraard op een voor iedereen haalbaar niveau. Deze oefeningen zullen we iedere dag herhalen zodat ons brein ze gaat herkennen en deze oefeningen ook thuis gemakkelijker kunnen worden doorgezet door de kracht van herhaling.

Genieten en ontspannen

Verder gaan we lekker (en gezond) samen het eten klaarmaken en nuttigen, dansen op muziek, en mooie gesprekken voeren met een goed glas wijn bij het haardvuur.

En uiteraard blijft er voldoende tijd over om te ontspannen en je terug te trekken waar en wanneer je dat wilt."Soms moet je gewoon doen om te ervaren"

Het vervoer, per auto of vliegtuig

Er zijn verschillende manieren om af te reizen naar Chalet Brammetje
 • Je kan kiezen voor eigen vervoer met de auto: vanaf Amsterdam is het 975 kilometer. Uiteraard ontvang je van mij een goede routebeschrijving. OF
 • Met het vliegtuig vanaf Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven naar Innsbruck. Transavia biedt vluchten aan van Amsterdam naar Innsbruck op woensdag en zondag.  
Kijk voor de kosten op Transavia & Vanaf Innsbruck heb je de keuze om door ons te worden opgehaald tegen een vergoeding, of als je met meerdere personen bent een auto te huren voor een paar dagen. Natuurlijk helpen we je hierbij!

De Kosten: 495 euro

Wat krijg je daarvoor?

 • Verblijf in een massief houten sfeervol Chalet omgeven door de Oostenrijkse natuur
 • 4 nachten logeren in 1 van de 5 luxe 2-persoonskamers met badkamer ensuite
 • Iedere dag ontbijt-lunches-diner-versnaperingen en drinken  
 • Inclusief alle workshops

Exclusief reis en vervoerskosten en eventuele kosten gemaakt buiten het Chalet.

Neem je besluit en ga mee. Your life is changing now! 

Meld je aan via het formulier