Vitaliteitsdagen in Vakantiehuis  Brammetje in Oostenrijk

Wie wil er nou geen volledig verzorgd vakantieweekend beleven in een prachtige massief houten blokhut in de Oostenrijkse bergen met adembenemende uitzichten?  
Vakantie vieren en tegelijkertijd allerlei kennis opdoen middels workshops/modules over gezondheid, onze (immuun-) systemen, voeding en krachtige energie. Een aantal dagen (4 nachten) een combinatie van yoga, ontspanning en training om voor eens en altijd overtuigingen en (voedings-) patronen te her-programmeren. Om na het weekend met hernieuwde energie, kennis, inzichten en tools dit hoge energielevel op peil te kunnen houden middels allerlei makkelijke en snelle oefeningen.

Voor Wie?

Voor ieder die het tijd vindt zelf stappen te ondernemen op zowel lichamelijk als geestelijk niveau. Voor ieder die zelf verantwoording neemt voor welzijn en gezondheid. Voor ieder die te maken heeft (gehad) met ziekte, zelf of in de nabije omgeving, en meer wil weten over het voorkomen en het genezen van ziekte op een voor iedereen begrijpelijke manier.  

Wanneer?

Woensdag 11 oktober - Zondag 15 oktober 2017

Comfortabel reizen

We reizen zeer comfortabel per vliegtuig van Amsterdam naar Innsbruck, en vandaar met gehuurde auto`s naar de plaats van bestemming. Transavia biedt zeer voordelige vluchten aan. Op dit moment vlieg je woensdag heen en zondag terug voor rond de 60 Euro. Met autohuur komt een retour per persoon rond de 100 Euro.

De kosten en wat heb je daarvoor?

€ 495,- p.p. 
4 nachten op basis van een twee-persoonskamer met badkamer ensuite. 
Inclusief alle workshops. 
Inclusief alle maaltijden en consumpties.
Exclusief vliegreis en vervoerskosten (rond 100 Euro p.p.) 
en eventuele kosten gemaakt buiten de deuren van Chalet Brammetje.
 
Met een groep van 10 personen maken we gebruik van elkaars kracht, energie en kennis en beleven we tegelijkertijd een prachtige vakantie op een magische plek! 

Heb je zin je bij ons aan te sluiten? Met je parner, vriend, vriendin of alleen? Meld je dan aan via de onderstaande link.
Ik meld me aan
 
Wil je wat meer informatie? Klik dan op de volgende link. Als je daar bent scrol je naar beneden en lees je meer achtergrondinformatie en wie Ingrid en ik zijn en onze motivatie. 
Lees hier meer

Zou je best meewillen maar vind je een aantal dagen nog wat te spannend? We organiseren ook vitaliteits-dagen. Gewoon in Nederland. 
Lees hier meer
 
Met vitale groet,
Ingrid en Gerda Manon

deschouderseronder.jpg