Hoe wordt je gelukkig en energiek?


Wil jij ook gewoon simpelweg gelukkig zijn? Je energiek voelen, iedere dag opnieuw, zonder er bij na te denken? En ondervind je ook hoe lastig het is om uit al die informatie waar we dagelijks mee worden overspoeld het juiste te vinden? Weet jij ook niet meer wie en wat je moet geloven? Wat goede wetenschap is, of je daar nou echt wel zoveel waarde aan moet en kan hechten als men zegt?

Hoor je ook vaker dan je lief is steeds dezelfde stemmen in je hoofd die je vertellen dat je het tóch niet kan, of dat het niet voor jou is weggelegd, of dat het nou eenmaal bij jou hoort? 

Stiekem ben je best (gezond) jaloers op die mensen die iedere dag blij zijn en de energie hebben om van alles te ondernemen. En wil jij heel graag die stappen zetten om het beste uit jezelf te halen. Maar waar moet je beginnen? 

 Daar liep ik ook allemaal tegenaan. Ik heb allerlei trainingen gevolgd, en talloze informatie gelezen met als resultaat dat ik die tools heb gevonden om het duidelijker en gemakkelijker voor je te maken. Ik organiseer een 2-tal evenementen om een start te maken met je unieke lichaamssystemen én je brein voor jou te laten werken. 

De vitaliteitsdag in Egmond-Binnen

Ik geef de vitaliteitsdagen in Egmond-Binnen als een soort llight-versie van de meerdere dagen in Oostenrijk. Juist voor diegene die 1 dag genoeg vind of eerst de sfeer wil proeven is deze dag een mooie kennismaking als eventuele voorloper op de meerdere dagen in Oostenrijk. We delen met maximaal 8 personen allerlei kennis met elkaar, passen oefeningen toe vanuit NLP om ook het brein te ondersteunen in dit proces, we gaan wandelen in de duinen en maken er met elkaar een leerzame maar vooral  leuke dag van. Koffie thee wat lekkers en een gezonde lunch zijn inbegrepen.

Wanneer?

De volgende vitaliteitsdag is vrijdag 20 april 2018
Van 10.15 - 16.15 uur
 

Wat kost het?

€ 45,- inclusief koffie-thee-lunch-wandeling-presentje. 
Na opgave ontvang je verdere informatie.


De volledig verzorgde vitaliteitsdagen bij Vakantiehuis Brammetje in Oostenrijk


Wie wil er nou geen volledig verzorgd en lang vakantieweekend beleven in een prachtige massief houten blokhut in de Oostenrijkse bergen met adembenemende uitzichten?  

& Vakantie vieren
& 5 dagen een combinatie van yoga, ontspanning en training om voor eens en altijd overtuigingen en (voedings-) patronen te her-programmeren. 
& Kennis opdoen middels workshops/modules over gezondheid, onze (immuun-) systemen, voeding en krachtige energie.
& Om na 5 dagen met een
& Persoonlijk plan &Hoog energielevel &Kennis, &Inzichten en &Tools dit hoge energielevel op peil te kunnen houden middels allerlei makkelijke en snelle oefeningen.

Onder begeleiding van
Ervaringsdeskundige Gerda Manon en Leefstijl coach Ingrid Beentjes

Voor Wie?

&Voor ieder die het tijd vindt zelf stappen te ondernemen op zowel lichamelijk als geestelijk niveau. Je hoeft geen connectie te hebben met kanker, deze dagen zijn voor iedereen bijna een must, in ons tegenwoordige drukke en jachtige stressvolle bestaan. 
&Voor ieder die zelf verantwoording neemt voor welzijn en gezondheid. Voor ieder die te maken heeft (gehad) met ziekte, zelf of in de nabije omgeving, en meer wil weten over het voorkomen en het genezen van ziekte op een voor iedereen begrijpelijke manier.
&Voor ieder die actief genoeg is om dagelijks een wandeling te kunnen maken van ongeveer een uur op normaal-laag niveau. 
& Wil je alleen komen? Of als stel, met je man, moeder, met je vriendin? Alles is ok, iedereen is welkom.

Groeps- energie en begeleiding

Met een groep van maximaal 8 personen maken we gebruik van elkaars kracht, energie en kennis en beleven we tegelijkertijd een prachtige vakantie op een magische plek! 

Datum

Woensdag 16 mei tot zondag 20 mei 2018Tarief 

€ 495,- p.p. 
- 4 nachten op basis van een 2-persoonskamer met badkamer ensuite. 
- Inclusief alle workshops.
- Inclusief alle maaltijden en consumpties.

Exclusief vliegreis en vervoerskosten en eventuele kosten gemaakt buiten de deuren van Chalet Brammetje.

Vervoer per auto of vliegtuig 

Er zijn verschillende manieren om af te reizen naar Chalet Brammetje of Chalet Xieje in Oostenrijk.

&  Men kan kiezen voor eigen vervoer met de auto: vanaf Amsterdam is het 975 kilometer. Uiteraard ontvang je van mij een goede routebeschrijving. 

& Met het vliegtuig vanaf airport Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven naar Innsbruck,

             & Vanaf Innsbruck met een huurauto
             & Vanaf Innsbruck met trein en bus
             & Vanaf Innsbruck opgehaald worden door mijn man Ruud tegen een                      kleine vergoeding

Transavia biedt vluchten aan van Amsterdam naar Innsbruck op woensdag en zondag.  Kijk voor de kosten op Transavia en  Autohuur

Als er aanmeldingen zijn maak ik een groepswhatsapp aan om met elkaar in contact te komen voor vervoer en informatie onderling. 

Wat gaan we doen?

Iedere dag behandelen Ingrid en ik een module, denk aan:
- De noodzakelijke basis kennis over ons uniek werkende lichaam; een geoliede machine die onderhoud nodig heeft. 
- Wat we ons lichaam moeten aanbieden om ziekte en klachten te voorkomen.
- Alles over de invloed van minder goed omgaan met stress> hormoon ontregeling>overbelasting van de bijnieren>spijsvertering. 
- Hoe NLP-oefeningen belemmerende patronen en overtuigingen blijvend kunnen veranderen en her-programmeren.
- De zin en de kracht van een doel. 
- We gaan je helpen jouw persoonlijke doel te ontdekken en wat jou misschien nog in de weg zit dat je het niet hebt bereikt. 
- Wat je moet weten over de invloed van je omgeving, en hoe je hier mee om kan gaan.
- De kracht van gezonde voeding, met heerlijke recepten welke we samen gaan bereiden.
- Alles over het belang van dagelijkse beweging en meditatie en hartcoherentie. 

De kracht van herhaling in kleine stappen

De modules combineren we met oefeningen op het gebied van meditatie, (zelf-)hypnose, GOT (Gevoel omdraai techniek), Sociaal panorama technieken (vergelijkbaar met een snelle manier van familieopstellingen) en beweging. Uiteraard op een voor iedereen haalbaar niveau. Deze oefeningen zullen we iedere dag herhalen zodat ons brein ze gaat herkennen en deze oefeningen ook thuis gemakkelijker kunnen worden doorgezet; de kracht van herhaling. 

Genieten en ontspannen

Verder gaan we wandelen in de natuur, lekker (en gezond) koken en eten, dansen op swingende muziek, en mooie gesprekken voeren met een glas wijn bij het haardvuur. 

En uiteraard blijft er voldoende tijd over om te ontspannen en je terug te trekken waar en wanneer je dat wilt.


"Soms moet je gewoon doen om te ervaren"