Zou jij ook best wat hulp kunnen gebruiken? 

Vind jij het ook zo lastig?

Vind jij het ook zo lastig om uit al die informatie waar we dagelijks mee worden overspoeld het juiste te vinden? Weet jij ook niet meer wie en wat je moet geloven? Wat goede wetenschap is en waaraan je dat kan zien? En loop je ook steeds tegen dezelfde problemen aan: bijvoorbeeld die stemmen in je hoofd die je vertellen dat je het tóch niet kan? Maar wil jij toch eindelijk de stappen zetten om het beste uit jezelf te halen?  Daar liep ik ook allemaal tegenaan. Ik heb sinds 2009 veel informatie opgezocht en onderzocht met als resultaat dat ik die tools heb gevonden om het duidelijker en gemakkelijker voor je te maken. Ik organiseer een 2-tal evenementen om een start te maken met je unieke lichaamssystemen én je brein voor jou te laten werken. 

De vitaliteitsdag in Egmond-Binnen

Ik geef de vitaliteitsdagen in Egmond-Binnen als een soort llight-versie van de meerdere dagen in Oostenrijk. Juist voor diegene die 1 dag genoeg vind of eerst de sfeer wil proeven is deze dag een mooie kennismaking als eventuele voorloper op de meerdere dagen in Oostenrijk. We delen met maximaal 8 personen allerlei kennis met elkaar, passen oefeningen toe vanuit NLP om ook het brein te ondersteunen in dit proces, we gaan wandelen in de duinen en maken er met elkaar een leerzame maar vooral  leuke dag van. Een gezonde lunch is inbegrepen.

Wanneer?

De volgende vitaliteitsdag is vrijdag 26 januari 2018
Van 10.15 - 16.00 uur
 

Wat kost het?

€ 45,- inclusief koffie-thee-lunch-wandeling-presentje. 
Na opgave ontvang je verdere informatie.


De volledig verzorgde vitaliteitsdagen bij Vakantiehuis Brammetje in Oostenrijk


Wie wil er nou geen volledig verzorgd en lang vakantieweekend beleven in een prachtige massief houten blokhut in de Oostenrijkse bergen met adembenemende uitzichten?  
Vakantie vieren en tegelijkertijd allerlei kennis opdoen middels workshops/modules over gezondheid, onze (immuun-) systemen, voeding en krachtige energie. Een aantal dagen (4 nachten) een combinatie van yoga, ontspanning en training om voor eens en altijd overtuigingen en (voedings-) patronen te her-programmeren. Om na het weekend met hernieuwde energie, kennis, inzichten en tools dit hoge energielevel op peil te kunnen houden middels allerlei makkelijke en snelle oefeningen.

Voor Wie?

Voor ieder die het tijd vindt zelf stappen te ondernemen op zowel lichamelijk als geestelijk niveau. Voor ieder die zelf verantwoording neemt voor welzijn en gezondheid. Voor ieder die te maken heeft (gehad) met ziekte, zelf of in de nabije omgeving, en meer wil weten over het voorkomen en het genezen van ziekte op een voor iedereen begrijpelijke manier.  


Groeps- energie en begeleiding

Met een groep van 8 personen maken we gebruik van elkaars kracht, energie en kennis en beleven we tegelijkertijd een prachtige vakantie op een magische plek! 

Wanneer?

Tot nadere bekendmaking in 2018

 

Vervoer per vliegtuig

Per vliegtuig van Amsterdam naar Innsbruck, vandaar met de auto naar de plaats van bestemming. 
Transavia biedt regelmatig zeer voordelige vluchten aan van Amsterdam naar Innsbruck. Op dit moment vlieg je woensdag heen en zondag terug voor rond de 60 Euro. Met autohuur komt het per persoon rond de 100 Euro.

Tarieven Oostenrijk

€ 495,- p.p. 
4 nachten op basis van een twee-persoonskamer met badkamer ensuite. 
Inclusief alle workshops.
Inclusief alle maaltijden en consumpties.
Exclusief vliegreis en vervoerskosten (rond 100 Euro p.p.) 
en eventuele kosten gemaakt buiten de deuren van Chalet Brammetje.

Hoe ziet de week eruit?

Iedere dag behandel ik een module, denk aan:
- De noodzakelijke basis kennis over ons uniek werkende lichaam; een geoliede machine die onderhoud nodig heeft. 
-Wat we ons lichaam moeten aanbieden om ziekte en klachten te voorkomen
- Alles over de invloed van minder goed omgaan met stress> hormoon ontregeling>bijnieruitputting> 
- Hoe NLP-oefeningen belemmerende patronen en overtuigingen blijvend kunnen veranderen en her-programmeren
- De zin en de kracht van een doel, jouw doel ontdekken
- Wat je moet weten over de invloed van je omgeving, en hoe je je hier mee om kan gaan
- Hoe kunnen we een ziekte als kanker voorkomen?
- De kracht van gezonde voeding, met heerlijke recepten welke we samen gaan bereiden.
- Alles over het belang van dagelijkse beweging en meditatie.

De kracht van herhaling in kleine stappen

De modules combineren we met oefeningen op het gebied van meditatie, (zelf-)hypnose, GOT (Gevoel omdraai techniek), Sociaal panorama technieken (vergelijkbaar met een snelle manier van familieopstellingen) en beweging. Uiteraard op een voor iedereen haalbaar niveau. Deze oefeningen zullen we iedere dag herhalen zodat ons brein ze gaat herkennen en deze oefeningen ook thuis gemakkelijker kunnen worden doorgezet; de kracht van herhaling. 
Verder gaan we wandelen in de natuur, lekker (en gezond) samen koken en eten, dansen op swingende muziek, en mooie gesprekken voeren met een glas wijn bij het haardvuur. 

En uiteraard blijft er voldoende tijd over om te ontspannen en je terug te trekken waar en wanneer je dat wilt.


"Soms moet je gewoon doen om te ervaren"