Interessantste tijd ever!

Ben je soms ook zo moe?

Ik wel. Bij mij gaat het lichtje momenteel sneller uit dan normaal en kan ik met een diepe zucht neerploffen op de bank met het gevoel op te zijn. Dat past natuurlijk wel een beetje bij deze tijd, oktober-herfst- de blaadjes die van de bomen vallen. De natuur maakt zich op voor de winter en laat letterlijk los wat niet meekan en niet meer dient.

Daarbij de tijd waar we inzitten. We horen, lezen, en voelen zoveel dat ik er soms van overloop. Aan de ene kant geeft het me bakken energie, anderzijds kost het me energie.

Vorige week tijdens een kletspraatje met een vriendin zei ze; ‘Ik heb het gevoel een jaar op de universiteit te hebben doorgebracht, zoveel heb ik geleerd.”
En ja dat beaam ik direct. Wat heb ik veel geleerd en wat leer ik nog steeds. Ik kijk naar de meest mind blowing docu’s ever, ik luister naar podcasts met de meest interessante mensen waarvan ik het bestaan van hen en hun info niet wist. Het laat mijn mind op en neer springen ; van shocking naar euforie.

En dan komt het moment, zoals nu, dat ik weer even mijn knop op uit heb gezet. Even niets meer tot me nemen, alleen maar opladen en dingen doen waar ik blij van word. De ballast loslaten als de dwarrelende blaadjes door de lucht om als voeding te dienen op het moment dat ze de grond weer raken.

Als je dit herkent heb ik iets moois voor je.

Vanmorgen kwam op fb een filmpje van een jaar geleden voorbij. Ik zette om deze tijd een online dag in elkaar (omdat we niet meer met zijn allen bij mij aan tafel mochten zitten, bizar als ik daaraan terugdenk). Binnenkort ga ik weer zo’n mooie online dag in elkaar zetten wat ik nu in Oostenrijk wil gaan doen. Met op de achtergrond de majestueuze bergen en misschien nog wel de koetjes in de wei.

Maar ondertussen is de dag die er staat nog net zo goed en leerzaam en een must to do voor je lijf en je brein. Om te (ont-) snappen hoe ( aan) de waan van de dag in ons hoofd gaat zitten en wat je eraan kunt doen om de balans in je hoofd en je lijf te (her) vinden.

Zodra je je aanmeld ontvang je per mail een betalingsverzoekje (€ 35,-) als de betaling is gedaan ontvang je een link per mail die je doorverwijst naar de pagina op mijn site waar je in 1 x alle benodigdheden, recepten en filmpjes voorhanden hebt om direct te kunnen beginnen wanneer je maar wilt.

De link blijft gewoon voor je staan. Zodat je de dag nog eens kunt volgen of de delen die je nog eens wilt horen kunt herhalen tot je het helemaal snapt en je de oefeningen stap voor stap kunt uitwerken en de tijd er voor nemen die jij nodig hebt.

Zorg goed voor jezelf door te doen waar jij blij van wordt!

Met liefs van Manon.