Privé coaching, een inspiratiedag aan tafel, of een on- line detox dag.... 

Iedere dag energiek en blij opstaan, een utopie of je leefstijl?

Je bent best tevreden met je leventje. Maar toch zou je met bepaalde situaties graag anders om willen gaan. Niet steeds in je oude patroon vervallen maar echt gaan doen wat je wilt. In een conflict je niet weer door je emoties laten leiden maar op de juiste manier zeggen wat je bedoelt.  Juist in de huidige C-tijd je niet mee laten slepen door minder goed nieuws maar je energie juist hoog kunnen houden.

Hoe en waar begin je?

Je vraagt je regelmatig af hoe je het anders zou kunnen doen. Hoe laat je je niet meeslepen in de gekte van de dag en deze tijd? Hoe en waar kies je de juiste informatie uit alles waar je dagelijks mee wordt overspoeld? Als je het nieuws moet geloven is het toekomstperspectief een groot donker gat. Klopt het eigenlijk wel wat men ons voorhoudt? Maar als het niet klopt waar vind je dan informatie die wel klopt? 

Troost en afleiding

Depressieve gevoelens liggen akelig dicht op de loer. Kijk maar om ons heen; faillissementen rijzen de pan uit, en de zelfdodingscijfers onder de jeugd vliegen omhoog. Zorgen om de toekomst van onze (klein-) kinderen overvallen ons en we piekeren wat af in slapeloze nachten. Om al snel te vervallen in oude patronen als teveel en verkeerd eten, te weinig bewegen, en teveel alcohol. Voor een beetje troost en afleiding want dat hebben we zo nodig. 

Goed nieuws; het is niet jouw schuld als het niet lukt.....

Ik heb goed nieuws voor je. Je doet het in feite hartstikke goed. Jij bent hier niet schuldig aan. Het is je brein die in zijn oude patronen en gewoontes vervalt. Je brein vraagt om getroost te worden en daar reageer je op door daaraan toe te geven. Dat je hierdoor uiteindelijk nog depressiever van wordt en een ander probleem creëert, dat doet er op dat moment voor je brein niet toe.

De Mind-booster

Maar hoe fijn zou het zijn om in deze tijden van zorg je toch blij te voelen? Hoe zou het zijn om goed te kunnen slapen en in mogelijkheden te denken in plaats van in piekeren en zorgen te ontaarden? Hoe zou het zijn om onze mind te boosten en vrolijk te zijn? Heerlijk toch? 
Het mooie van weten hoe je brein werkt is dat je je brein kan gaan sturen om voor je te gaan werken.  Maar hoe doe je dat?

Hoe doe je dat, je brein sturen?

Je weet echt wel dat jij degene bent die verantwoordelijk is voor wie je bent en wat je doet en wat je voelt. En niet je omgeving of de mensen om je heen. Jijzelf moet stappen zetten om te veranderen.... Maar hoe doe je dat?

Ook ik liep hier tegen aan... Ik had allerlei stappen doorlopen en uitgevoerd bij het proces van genezen van borstkanker, voelde me daar super energiek en goed onder en ineens BAM...Gebeurde er iets in mijn leven waardoor ik volledig onder uitging. Zekerheid werd onzekerheid. Ik piekerde dag en nacht, huilde tranen met tuiten en wist dat als ik zo doorging de kans op het terugkomen van kanker groot was. Met als vervelend gevolg > opnieuw angst en allerlei vervelende stemmen in mijn hoofd......
Tot ik op een dag iets mij tot de orde riep. En ik een heel krachtig IK WIL DIT NIET MEER gevoel ontwikkelde. 
Ik droogde mijn tranen, rechtte mijn schouders en ging naar huis. Daar klapte ik mijn computer open waar een Facebook bericht het scherm afspatte: 
WIL JIJ DIT OOK NIET MEER? In 1 avond van je problemen af... 
Natuurlijk gebeurde dit niet in 1 avond. Maar in feite was de verandering wel in dat ene moment van die dag daar in het bos gebeurd.
En als je ECHT verandering wilt moet er zoiets gebeuren. De knop moet letterlijk om en bij mij gaf ik op dat moment een andere wending aan mijn leven. 

Je focus veranderen

Ik veranderde destijds als eerste mijn focus, volgde webinars en seminars en allerlei trainingen. In plaats van me slachtoffer te voelen nam ik weer leiderschap over mijn leven. Ik leerde van alles over de werking van het brein, over NLP, over hypnose en zelfhypnose, en over het belang van goed ademhalen en mediteren. Met verschillende oefeningen die ik dagelijks ging toepassen, en nog steeds toepas. Juist deze ervaringen en tips wil ik doorgeven aan mensen zoals jij.  Zodat het jou net zo gaat helpen als het mij doet. Samen met al mijn kennis over gezond oud worden zonder klachten, over voeding, over de invloed van ons brein op ons lichaam en andersom, en over blij zijn en energiek zijn en over genieten van het leven. Omdat dat het leven echt een stuk lichter en leuker maakt. Juist in deze tijd...

Begrijpelijke uitleg voor iedereen 

Ik leg de dingen graag uit op een manier die jij en ik en iedereen snapt. Dus met zo weinig mogelijk medische termen en als ik ze wel gebruik (soms moet dat nu eenmaal om iets duidelijk te maken) met een eenvoudige uitleg. En als je het niet begrijpt leg ik het gewoon nog eens uit. En je krijgt van mij naderhand een samenvatting toegestuurd waarin je de behandelde items nog eens op je gemak kunt nalezen. Omdat ons brein tenslotte maar een klein gedeelte onthoudt van wat we aan informatie krijgen. Dat is nou eenmaal een feit.  

Inspiratiedag bij mij aan tafel

Ik geef inspiratiedagen bij mij aan tafel waarbij het bovenstaande uitgebreid aan bod komt. Waarin ik je vertel hoe onze mind werkt, hoe je door eenvoudige oefeningen leert oude patronen te tackelen en deze  'overschrijft'. Met maximaal 6 deelnemers dus een kleine groep waarin je alle aandacht van me krijgt en we elkaar enorm versterken.  We combineren de workshop met een heerlijke lunch, een wandeling in het duingebied, en nog veel meer. Je gaat naar huis met nieuwe tools waar je levenslang profijt van hebt.   Voor maar 55 Euro geef je jezelf deze heerlijke dag met blijvend resultaat.


Detox Body & Mind online workshop.  

Door alle maatregelen van de afgelopen twee jaar heb ik ook een online dag in elkaar gezet. Waarbij je je vriendin kunt uitnodigen, in je pyjama kan blijven zitten en het helemaal doen zoals jij het prettig vindt.  

Hoe zou het voor je zijn om?

 • Een hele dag voor jezelf te reserveren?
 • Om zowel je body als je mind te detoxen en goed te voeden? 
 • Je angst om te zetten in vertrouwen?
 • Je besluiteloosheid om te zetten in daadkracht?
 • Om te gaan met items zodat jij de nachten weer doorslaapt. 
 • Stemmen in je hoofd tot stilte brengt en liefdevol denken? 

Wat gaan we doen?

 Je ontvangt per mail een link naar mijn pagina met:
 • Recepten van een detox smoothie en detox lunch en warme maaltijd
 • Introductie en incheck link
 • 7 minute work-out link
 • Meditatie link 
 • Workshop links over mindset/ meditatie/ hoe ontdek je jouw intuïtie-eigen weg- behandeling-voedingsrichting
 • Workshop link waarin je dmv specifieke sterke vragen jouw item-probleem-dingetje welke je belemmerd of mee zit te tackelen en oplost 
 • Hoe je dit echt volhoudt met de ochtend S.A.V.E.R.S.
 • Een helende reis van loslaten en ontvangen

Kosten 35 €

Wanneer?

Zodra je hebt betaald stuur ik je de link van de cursus. Je kunt een dag uitzoeken die jou past, of de workshops verdelen over een paar dagen en het ook nog eens blijvend terugkijken zodat het goed in je systeem kan integreren.   
Vul het onderstaande formuliertje in en ik neem contact met je op. 

Online detox dag

Hoi Manon, dankjewel voor deze heerlijke dag. Het was een echte detox dag met heerlijke recepten. Je kwam voor mij op het juiste moment nu ik veel stress heb wegens borstkanker. Je gaf me een aantal flinke eyeopeners mee (vooral het ownen:) en ik ben direct alle dagen aan de gang gegaan met de oefeningen. Veel rust in mijn hoofd en in mijn body. Ik raad het echt iedereen aan! 

Wat een ontzettende waardevolle online dag was dit voor mij. Door de eenvoudige uitleg was het voor mij heel goed te volgen en snap ik eindelijk waarom ik altijd zo reageer in sommige situaties. En door de vragen ben ik erachter gekomen hoezeer dit een overtuiging is geworden waar ik nu eindelijk wat aan heb kunnen verandert. Dankjewel lieve Manon!

De inspiratiedag bij Manon was voor mij een heerlijke oplaad dag voor mij. Fijne plek, een warm welkom, budget prijs en warme gespreksleidster met veel kennis in huis, eerlijk. Zeker een aanrader voor vriendinnen.  De groep was precies goed niet te groot en ik vind de kracht van steun in een groep ook heel mooi. Goede afwisseling van theorie en praktijk. Ik ging blij en emotioneel voldaan naar huis.

Een dag alleen met mij?

In mijn ogen is het super belangrijk om er achter te komen wat de trauma/stress factor is waardoor je lichaamssystemen zo zijn ontspoord. Als je dit niet oplost blijf je getriggerd worden en je stress cortisol worden aangejaagd. Je lichaam zal op zijn tenen blijven lopen, en allerlei noodoplossingen blijven bedenken voor wat dat hoge stressniveau in je lijf allemaal in de soep laat lopen. Met alle gevolgen van dien. 

Er zijn vele manieren om erachter te komen wat jouw triggerpoint is. Daar kan jezelf naar op zoek gaan via een training of coach. Er zijn er velen die je daarbij kunnen begeleiden.   

Wil je dat ik jou daarbij help via een coaching-dag? Het eerste dagdeel gaan we de duinen en bossen in en praten we over jouw achtergrond en proberen we samen jouw triggerpoints te achterhalen. In het tweede dagdeel 'behandel' ik je met een of meerdere van de technieken die ik leerde op het gebied van NLP, Hypnose en als massagetherapeute, om het trauma/triggerpoint aan te pakken en achter je te laten. Je ervaart hoe krachtig je mind kan zijn als je hem goed inzet. Je krijgt dan ook oefeningen van me mee waar je thuis mee door kunt gaan.

Om dit goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat ik me van te voren goed kan inlezen in jouw lichamelijke en geestelijke welzijn en wat er in het verleden is gebeurd. Denk in de grote van een A-4tje. Ik heb wat hulpvragen opgesteld die je kunnen helpen bij het opschrijven daarvan.

Een dag bestaat uit 2 dagdelen en de lunch waarin we minimaal 5 uur (kan uitlopen) intensief samenzijn. 

Lijkt je dit wat? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formuliertje in en ik neem contact met je op.
Privé Coaching