Privé coaching/ Inspiratie-dagen met een groepje bij mij thuis of in Oostenrijk...

Iedere dag energiek en blij opstaan, een utopie of je leefstijl?

Je bent best tevreden met je leventje. Maar toch zou je met bepaalde situaties graag anders om willen gaan. Niet steeds in je oude patroon vervallen maar echt gaan doen wat je wilt. In een conflict je niet weer door je emoties laten leiden maar op de juiste manier zeggen wat je bedoelt.  

Hoe en waar begin je?

Je vraagt je regelmatig af hoe je het anders zou kunnen doen. Hoe kies je uit al die informatie waar je dagelijks mee wordt overspoeld? Uit al die verschillende voedingsstromen? Wel of geen vlees, snelle en langzame koolhydraten, wat is eigenlijk het verschil? Wat en wie heeft er gelijk en waar moet je beginnen? En voor je het weet verval je opnieuw in dat wat je altijd al deed. En word je s`morgens wakker met die stemmen in je hoofd die je vertellen dat je het weer niet hebt gedaan en toch niet kan en een zwakkeling bent.... 
Hoe komt het nou dat we zo negatief over onszelf denken? Dat we zulke nare dingen tegen onszelf kunnen zeggen? Dat er per dag zo`n 10.000 gedachten door ons hoofd schieten en daarvan minstens de helft negatief gekoppeld is aan onszelf? Als je daar goed bij nadenkt schrik je daar toch van? 

Goed nieuws; het is niet jouw schuld als het niet lukt.....

Ik heb goed nieuws voor je. Jij bent hier niet schuldig aan. Het is je brein die in zijn oude patronen en gewoontes vervalt. En het mooie van dit weten is dat je je brein kan gaan sturen om voor je te gaan werken in plaats van tegen je!

Hoe doe je dat, je brein sturen?

Je weet echt wel dat jij degene bent die verantwoordelijk is voor wie je bent en wat je doet en wat je voelt. En niet je omgeving of de mensen om je heen. Jijzelf moet stappen zetten om te veranderen.... Maar hoe doe je dat?

Ook ik liep hier tegen aan... Ik had allerlei stappen doorlopen en uitgevoerd bij het proces van genezen van borstkanker, voelde me daar super energiek en goed onder en ineens BAM...Gebeurde er iets in mijn leven waardoor ik volledig onder uitging. Zekerheid werd onzekerheid. Ik piekerde dag en nacht, huilde tranen met tuiten en wist dat als ik zo doorging de kans op het terugkomen van kanker groot was. Met als vervelend gevolg > opnieuw angst en allerlei vervelende stemmen in mijn hoofd......
Tot ik op een dag iets mij tot de orde riep. En ik een heel krachtig IK WIL DIT NIET MEER gevoel ontwikkelde. 
Ik droogde mijn tranen, rechtte mijn schouders en ging naar huis. Daar klapte ik mijn computer open waar een Facebook bericht het scherm afspatte: 
WIL JIJ DIT OOK NIET MEER? In 1 avond van je problemen af... 
Natuurlijk gebeurde dit niet in 1 avond. Maar in feite was de verandering wel in dat ene moment van die dag daar in het bos gebeurd.
En als je ECHT verandering wilt moet er zoiets gebeuren. De knop moet letterlijk om en bij mij gaf ik op dat moment een andere wending aan mijn leven. 

Je focus veranderen

Ik veranderde mijn focus, volgde webinars en seminars en allerlei trainingen. Over het brein, over NLP, over hypnose en zelfhypnose, en over het belang van goed ademhalen en mediteren. Met verschillende oefeningen die ik dagelijks ging toepassen, en nog steeds toepas. Juist deze ervaringen en tips wil ik doorgeven aan mensen zoals jij.  Zodat het jou net zo gaat helpen als het mij doet. Samen met al mijn kennis over gezond oud worden zonder klachten, over voeding, over de invloed van ons brein op ons lichaam en andersom, en over blij zijn en energiek zijn en over genieten van het leven. Omdat dat het leven echt een stuk lichter en leuker maakt. 

Begrijpelijke uitleg voor iedereen 

Ik leg de dingen graag uit op een manier die jij en ik en iedereen snapt. Dus met zo weinig mogelijk medische termen en als ik ze wel gebruik (soms moet dat nu eenmaal om iets duidelijk te maken) met een eenvoudige uitleg. En als je het niet begrijpt leg ik het gewoon nog eens uit. En je krijgt van mij naderhand een samenvatting toegestuurd waarin je de behandelde items nog eens op je gemak kunt nalezen. Omdat ons brein tenslotte maar een klein gedeelte onthoudt van wat we aan informatie krijgen. Dat is nou eenmaal een feit.  


Een dag alleen met mij?

In mijn ogen is het super belangrijk om er achter te komen wat de trauma/stress factor is waardoor je lichaamssystemen zo zijn ontspoord. Als je dit niet oplost blijf je getriggerd worden en je stress cortisol worden aangejaagd. Je lichaam zal op zijn tenen blijven lopen, en allerlei noodoplossingen blijven bedenken voor wat dat hoge stressniveau in je lijf allemaal in de soep laat lopen. Met alle gevolgen van dien. 

Er zijn vele manieren om erachter te komen wat jouw triggerpoint is. Daar kan jezelf naar op zoek gaan via een training of coach. Er zijn er velen die je daarbij kunnen begeleiden.   

Wil je dat ik jou daarbij help via een coaching-dag? Het eerste dagdeel gaan we de duinen en bossen in en praten we over jouw achtergrond en proberen we samen jouw triggerpoints te achterhalen. In het tweede dagdeel 'behandel' ik je met een of meerdere van de technieken die ik leerde op het gebied van NLP, Hypnose en als massagetherapeute, om het trauma/triggerpoint aan te pakken en achter je te laten. Je ervaart hoe krachtig je mind kan zijn als je hem goed inzet. Je krijgt dan ook oefeningen van me mee waar je thuis mee door kunt gaan.

Om dit goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat ik me van te voren goed kan inlezen in jouw lichamelijke en geestelijke welzijn en wat er in het verleden is gebeurd. Denk in de grote van een A-4tje. Ik heb wat hulpvragen opgesteld die je kunnen helpen bij het opschrijven daarvan.

Een dag bestaat uit 2 dagdelen en de lunch waarin we minimaal 5 uur (kan uitlopen) intensief samenzijn. 

Lijkt je dit wat? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formuliertje in en ik neem contact met je op.
Neem contact met ons op

Inspiratiedagen bij mij thuis 

Ik organiseer losse Vita-dagen in Egmond-Binnen als een soort light-versie van de meerdere dagen in Oostenrijk. Juist voor diegene die 1 dag genoeg vind of eerst de sfeer wil proeven is deze dag een mooie kennismaking als eventuele voorloper op de meerdere dagen in Oostenrijk. We delen met maximaal 6 personen (met mij erbij 7) allerlei kennis met elkaar, passen oefeningen toe vanuit NLP om ook het brein te ondersteunen in dit proces, we gaan wandelen in de duinen en maken er met elkaar een inspirerende en vooral  leuke dag van. Koffie thee wat lekkers en een gezonde lunch zijn inbegrepen. 

Kosten 65€

Inclusief koffie- lekkers -thee-lunch-wandeling-presentje. 

Wanneer?

De volgende inspiratie dag is vrijdag 9 oktober 2020

Wil je hierbij ook aanwezig zijn? Vul dan het onderstaande formuliertje in en ik neem contact met je op. 

Neem contact met ons op

Ik vond het een fijne oplaad dag voor mij. Fijne plek, een warm welkom, fijne prijs en warme gespreksleidster met veel kennis in huis, eerlijk. Zeker aanrader voor vriendinnen.  De groep was precies goed niet te groot en ik vind de kracht van steun in een groep ook heel mooi. Goede afwisseling van theorie en praktijk. Ik ging blij en emotioneel voldaan naar huis.


De volledig verzorgde vitaliteitsdagen bij Vakantiehuis Brammetje in Oostenrijk

Vakantie Plus

in het schitterend gelegen massief houten  Chalet Brammetje  in de Oostenrijkse bergen met adembenemende uitzichten.

Wat gaan we doen?

& Vakantie vieren
& 4 dagen een combinatie van yoga, ontspanning en training om voor eens en altijd overtuigingen en patronen te her-programmeren. 
& Kennis opdoen middels workshops/modules over gezondheid, onze (immuun-) systemen, voeding en krachtige energie.
& Om na 4 dagen met een & Persoonlijk plan &Hoog energielevel &Kennis, &Inzichten en &Tools dit hoge energielevel op peil te kunnen houden middels allerlei makkelijke en snelle oefeningen.

Voor Wie?

&Voor ieder die het tijd vindt stappen te ondernemen op zowel lichamelijk als geestelijk niveau. Je hoeft geen connectie te hebben met kanker, deze dagen zijn voor iedereen bijna een must, in ons tegenwoordige drukke en jachtige stressvolle bestaan. 
&Voor ieder die zelf verantwoording neemt voor welzijn en gezondheid.
&Voor ieder die te maken heeft (gehad) met ziekte, zelf of in de nabije omgeving, en meer wil weten over het voorkomen en het genezen van ziekte.
&Voor ieder die actief genoeg is om dagelijks een wandeling te kunnen maken van ongeveer een uur op normaal-laag niveau. 
&Voor stellen, vrienden, vriendinnen, alleen, moeder en dochter, of collega's. Iedereen is welkom.

Groeps- energie en begeleiding

Groepsenergie is belangrijk. Met een groep van minimaal 6 en maximaal 8 personen maken we gebruik van elkaars kracht, energie en kennis en beleven we tegelijkertijd een prachtige vakantie op een magische plek! 

Wat gaan we doen?

Iedere dag behandelen we een andere module, denk aan:
- De noodzakelijke basis kennis over ons uniek werkende lichaam; een geoliede machine die onderhoud nodig heeft. 
- Wat we ons lichaam kunnen aanbieden om ziekte en klachten te voorkomen.
- Alles over de invloed van minder goed omgaan met stress> hormoon ontregeling>overbelasting van de bijnieren>spijsvertering. 

- Hoe we door middel van NLP-oefeningen (oude) belemmerende patronen en overtuigingen kunnen veranderen en her-programmeren.
- De zin en de kracht van doelen stellen. 
- We gaan je helpen jouw persoonlijke doel te ontdekken en wat jou misschien nog in de weg zit dat je het (nog) niet hebt bereikt. 
- Wat je moet weten over de invloed van je omgeving, en hoe je hier mee om kan gaan.
- De kracht van gezonde voeding, met heerlijke recepten welke we samen gaan bereiden.
- Alles over het belang van dagelijkse beweging, meditatie, yoga, en hartcoherentie met bijbehorende meditaties en oefeningen. 

De volgende dagen staan gepland op

* Woensdag  12 mei - zondag 16 mei 2021

Kosten: 495 euro

Wat krijg je daarvoor?
- Verblijf in een massief houten sfeervol Chalet omgeven door de Oostenrijkse natuur
-  4 nachten logeren in 1 van de  5 luxe 2-persoonskamers met badkamer ensuite
- Inclusief iedere dag ontbijt-lunches-diner-versnaperingen en drinken  
- Inclusief alle workshops 

Exclusief reis en vervoerskosten en eventuele kosten gemaakt buiten het Chalet.

De kracht van herhaling in kleine stappen

De modules combineren we met oefeningen op het gebied van meditatie, (zelf-)hypnose, GOT (Gevoel omdraai techniek), Sociaal panorama technieken (vergelijkbaar met een snelle manier van familieopstellingen) en beweging. Uiteraard op een voor iedereen haalbaar niveau. Deze oefeningen zullen we iedere dag herhalen zodat ons brein ze gaat herkennen en deze oefeningen ook thuis gemakkelijker kunnen worden doorgezet door de kracht van herhaling. 

Genieten en ontspannen

Verder gaan we heerlijk wandelen in de natuur, lekker (en gezond) samen het eten klaarmaken en nuttigen, dansen op muziek, en mooie gesprekken voeren met een goed glas wijn bij het haardvuur. 

En uiteraard blijft er voldoende tijd over om te ontspannen en je terug te trekken waar en wanneer je dat wilt.

"Soms moet je gewoon doen om te ervaren"


Het vervoer, per auto of vliegtuig 

Er zijn verschillende manieren om af te reizen naar Chalet Brammetje
&  Je kan kiezen voor eigen vervoer met de auto: vanaf Amsterdam is het 975 kilometer. Uiteraard ontvang je van mij een goede routebeschrijving. 
OF
& Met het vliegtuig vanaf Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven naar Innsbruck. Transavia biedt vluchten aan van Amsterdam naar Innsbruck op woensdag en zondag.  Kijk voor de kosten op Transavia
& Vanaf Innsbruck heb je de keuze om door ons te worden opgehaald tegen een vergoeding, of als je met meerdere personen bent een auto te huren voor een paar dagen. Natuurlijk helpen we je graag als je hier vragen over hebt.

Dit wil ik ook..

Spreekt het je aan en ontvang je graag meer informatie? Vul dan nu geheel vrijblijvend onderstaand formuliertje in. 
Datum: Woensdag 12 mei - zondag 16 mei 2021