Waardig mijmeren

Verwachtingsvol tuurde ik naar dat magische moment dat de pastoor de deurtjes van goud zou openen. Zou ik dit keer eindelijk een glimp op kunnen vangen van het lichaam van Jezus Christus?

Lees meer
Familieopstelling

Ze moest ergens in deze hoek liggen waar stokoude met mos begroeide grafstenen puntig en scheef uit de aarde staken. Nadat mijn ogen vele namen hadden gelezen stond ik ineens stokstijf stil. Hier lag ze. Verstilt en versteent....

Lees meer
Overpeinzing

Wie kies jij als je zou mogen kiezen om mee om te gaan, wist je dat zorgvuldigheid in deze bepaalt wie jij wordt?

Lees meer
Liefde voor jou en voor mij

Een meisje van 14 jaar stond tussen haar ouders in met haar lieve lach en open blik. Ze keek van de politiemacht naar ons en een traan liep vanuit haar ogen over haar wang.

Lees meer
Januari 2021 Hoe gaat het met jou?

Weet je nog dat plaatje van het getal 6 en 9? Aan welke kant sta jij? Kan je meebewegen naar de ander? Of beweegt de ander wel mee met jou maar blijf jij in verstarring aan de andere kant staan? Of andersom?

Lees meer
De ster van Bethlehem 21 dec 2020

Hij schijnt feller dan hij in 800 jaar heeft geschenen. De kerstster of de ster van Bethlehem. Op de 21e december van dit bizarre jaar is het tijd voor een nieuw tijdperk; De tijd voor Aquarius.

Lees meer
De kapel in almdorf Konigsleiten

Kerkklokken luiden. Hand in hand lopen we samen door het middenpad van de kleine kapel met onze vijf kinderen achter ons aan. Vanuit de muziekboxen klinken de warme bassen van een Gregoriaans mannenkoor, begeleid door de klanken van een kerkorgel.

Lees meer
Verliefd

Jong en onbevreesd leerde ik het. En ik heb genoten van die tijd. Waar ik het over heb? Lees het in mijn blog

Lees meer

Wat heeft Aloë Vera te maken met de meneer die meer wilde dan alleen een massage? Je leest het in mijn blog.

Lees meer

We ontgiften wat af met allerlei huismiddeltjes en smoothies waarvan we denken dat dit goed is voor ons lijf. Maar is dat wel zo?

Lees meer

Het brengt steevast een stuk onrust met zich mee. Terwijl ik er ook altijd naar uitkijk. Maar het is en blijft complex die gemengde gelegenheden van exen en bonusfamilies. Zelfs na 26 jaar ......

Lees meer

Soms kan het je behoorlijk uit evenwicht brengen. Het antwoord of juist geen antwoord van Jantje of Mies uit de familie-app. Hoe kan dat nou eigenlijk en hoe voorkom je deze irritatie?

Lees meer

Ja natuurlijk. Je kan de oorlog winnen. Met strijdlust. Na alle offers die je brengt, en schade die is aangericht. Waarvan sommige schade niet meer te herstellen is..

Lees meer
Geluk is een besluit

Ik wilde nooit meer de tranen huilen die ik de afgelopen jaren heb gehuild..... Hoe was ik in deze fase terechtgekomen, in dit volgende ‘syndroom’ waar geen naam voor is en waar ik niemand over hoorde?

Lees meer

Ik vond het leven wat ik had heerlijk en mijn prioriteit waren mijn gezin, de kinderen en gewoon gelukkig zijn...

Lees meer

Om iets van begrip op te wekken voor dit typisch vrouwen probleem vertelde ik over mijn dilemma. Hij knikte begripvol...

Lees meer

Stel je voor: je geeft je op voor een columnwedstrijd en dan slaat de twijfel heel hard toe. Want wie zit er nou op schrijfsels van jouw hand te wachten?

Lees meer

Mama`s staan altijd voor je klaar, hebben superkrachten, en geven de fijnste knuffels..

Lees meer
Zoek Blog