Qualititime en zonnebrand

30 juli 2023

Lissabon, wat was het leuk. Alweer een paar weken geleden. Met mijn dochter en kleinzoon Guus toog ik naar Portugal voor qualitime met mijn zoon en zijn vriendin.

Ome Ruben had zijn neefje Guus van te voren gebeld; ‘Wat wil je graag gaan doen in Lissabon?’ Nou dat wist Guus wel. Hij wilde surfen, en hij wilde met een bus die een boot wordt.

Dan gaan we dat regelen zei Ruben.

Zo gezegd zo gedaan.

De eerste dag werd een strand en surfdag en de tweede togen we met de bus door de stad om bij de haven met veel spektakel het water in te glijden en Lissabon vanaf het water konden zien.

De temperatuur was aangenaam warm met een heerlijk verkoelend windje. Daar mijn huid al aardig gebruind was door onze vakantie ervoor, ben ik daar de eerste dag op het strand te gemakkelijk mee omgegaan. Niet gesmeerd want dat had ik niet nodig. Nou dat heb ik geweten. Mijn buik, het randje naast mijn bikini broek, mijn knieholtes; echt tot vuurrood en pijnlijk verbrand.

Gelukkig ga ik nooit op reis zonder een sprayflesje First (pure aloe vera in sprayvorm) een klein potje gevuld met gelly (Aloe Vera in de vorm van gel om als de spray is opgedroogd voorzichtig mee in te smeren, en mijn stickie (Aloe Vera in de vorm van een soort zalfje) voor mijn lippen. Uiteraard van het enige echte en goede merk; Forever.

Het zijn middeltjes die ik al jarenlang gebruik en waarvan ik zeg; die horen in ieder huishouden thuis. Verbrandingspijn vermindert direct zodra het in aanraking komt met de Aloe Vera en de genezing zet zich direct in. En het stickie? Voorkomt pijnlijke schrale en verkort koortslippen en verzacht insectenbeet en jeuk zodra je het ermee insmeert.

Voor de goede orde; ik ben geen type om waren aan de man te brengen. Omdat ik daar gewoon geen plezier aan beleef. Ik meld dit dan ook absoluut niet om te willen verkopen. Maar omdat ik de middelen zelf gebruik heb ik me ingeschreven bij dit bedrijf om wat korting te krijgen op de producten.

De reden dat ik dit wel vermeld is je op de hoogte willen brengen van deze fantastische producten. Waar je zoveel plezier van gaat beleven bij ongemakjes die ons allemaal overkomen dat ik zeg; doe jezelf en je (klein) kinderen een plezier. Schaf deze basisproducten gewoon aan, ze zijn fantastisch.

De link brengt je naar een hierover geschreven blog met helemaal onderaan bestel-linken. Dus ff door scrollen als je daar direct heen wil.

https://www.manon-schrijft.be/blog/alo%C3%AB-vera

Een heel fijne zondag vandaag!

Met liefs van Manon.