Message from heaven

8 september 2023

A message from heaven.

Ik rij bij mijn moeder vandaan naar huis. Ik heb een cd op staan en hoor de woorden van een songtekst; ‘A message from heaven.’ Ik glimlach. Grappig hoe dingen samenvallen.

In het geklets met mama kwamen mijn broer en zus voorbij, zo fijn is het altijd als ze er weer even zijn.

Het kwam door deze foto die ik maakte van de foto die bij mama staat. Omdat ik al jaren geen foto meer heb staan en ik deze zo mooi vind. Gemaakt op een feest bij Cor toen Marry al ziek was. Niet wetende dat Cor nog eerder zou hemelen dan zij.

Het zal zo’n jaar na Marry’s dood zijn geweest dat ik een droom had. Ik zat in een kerk en zag haar bovenin zweven. Heel blij stond ik op en spreidde mijn armen. Ze zweefde naar me toe, pakte me vast en trok me hoger en hoger en hoger maar dat wilde ik helemaal niet. Ik wilde niet naar haar wereld en ik raakte volledig in paniek. Ik werd wakker van Ruud die me op mijn rug wreef en me uit mijn angstdroom haalde. Ik was er zo mee bezig en zo onrustig dat ik op aanraden de foto wegdeed. Met moeite en schuldgevoel maar het moest. Ik wilde verder. En het was goed. Zowel Cor als Marry hielden zich vanaf dat moment rustig.

Een paar weken geleden heb ik een Reading laten doen. Via via kwam er een dame op mijn pad en ik dacht waarom niet? Dus sprak ik datgene in waar ze om vroeg en stuurde het via de whatsapp met een foto van mezelf. Ze zoomde op een aangegeven tijdstip op mij in en wat zij ingegeven kreeg sprak ze uit en stuurde me dat op. Een analyse van drie kwartier. Jeetje wat bijzonder. Ja ik wist en weet dat er meer is tussen hemel en aarde. Maar om zo treffend en raak dit te horen over mij was ….wauw…

Een van de dingen die ze me aangaf is dat het tijd werd me weer te gaan herinneren. Dat ik me had afgesloten en er twee staan te popelen in contact met me te komen. Oh nou ja… Ik voelde me daar meteen helemaal blij van.

Op dat moment mochten ze er weer zijn. En toen vanmorgen mijn blik op deze foto viel wist ik het; deze wordt het. Mijn lieve en mooie broer en zus, ik geef jullie weer een plek.