Privé Coaching bij mij op de bank

manon-schrijft 1 Miniatuurjpg

Een dag alleen met mij?

Soms heb je er behoefte aan om tot oplossingen te komen zonder een therapeut te willen inschakelen. Geen tien ritten kaart om te graven in je verleden want kan het niet een beetje snel? Ik kan je geruststellen met ja dat kan!

In mijn ogen is het super belangrijk om er achter te komen wat de trauma/stress factor is waardoor je lichaamssystemen zo zijn ontspoord. Als je dit niet oplost blijf je getriggerd worden en je stress cortisol worden aangejaagd. Je lichaam zal op zijn tenen blijven lopen, en allerlei noodoplossingen blijven bedenken voor wat dat hoge stressniveau in je lijf allemaal in de soep laat lopen. Met alle gevolgen van dien. Dus als je echt niet meer wilt wat je kreeg zal je op zoek moeten gaan naar het ontstaan om het direct aan te kunnen pakken. 

Wat is jouw triggerpoint?

Er zijn vele manieren om erachter te komen wat jouw triggerpoint is. Daar kan jezelf naar op zoek gaan via een training of coach. Er zijn er velen die je daarbij kunnen begeleiden. Wat belangrijk is dat je de verbinding met die iemand moet voelen, het vertrouwen moet hebben. Dan heb je de helft al te pakken. 

Als je wilt dat ik je help jouw triggerpoint op te sporen dan kan dat. Wel vraag ik je of je behandeld wilt worden of dat je daadwerkelijk wil veranderen. Als je dit laatste stellig wil dan wil en kan dan wil ik je met alle liefde een stukje bij de hand nemen om je weg te vinden.  

Het eerste dagdeel gaan we de duinen en bossen in en praten we over jouw achtergrond en proberen we samen jouw triggerpoints te achterhalen. In het tweede dagdeel 'behandel' ik je met een of meerdere van de technieken die ik leerde op het gebied van NLP, Hypnose en als massagetherapeute, om het trauma/triggerpoint aan te pakken en achter je te laten. Je ervaart hoe krachtig je mind kan zijn als je hem goed inzet. Je krijgt dan ook oefeningen van me mee waar je thuis mee door kunt gaan.

Om dit goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat ik me van te voren goed kan inlezen in jouw lichamelijke en geestelijke welzijn en wat er in het verleden is gebeurd. Denk in de grote van een A-4tje. Ik heb wat hulpvragen opgesteld die je kunnen helpen bij het opschrijven daarvan.

Een dag bestaat uit 2 dagdelen en de lunch waarin we minimaal 5 uur (kan uitlopen) intensief samenzijn.

Lijkt je dit wel wat? Vul dan op deze pagina het formuliertje in met je wens en ik bel je voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Met liefs van Manon..


Naar mijn site