Vitaliteitsdag Eigen-Wijsheid

Vitaliteits- dag | Eigen- Wijsheid  in Egmond-Binnen 

Vind jij het ook zo lastig om uit die dagelijkse berg gezondheidsinformatie waar we mee worden overspoeld wijs te worden? Kom dan naar de vitaliteitsdag. Stapsgewijs maken we je duidelijk waar je op moet letten om onderscheid te kunnen maken tussen goede en slechte informatie, en wat voor jou persoonlijk werkt. Omdat niemand hetzelfde is, en ieder lichaam toch een beetje anders. Wij reiken je graag de basis uitgangspunten aan, waaraan jij je vast kunt houden om de voor jou goede stappen te zetten. We werken met snelle en gemakkelijke oefeningen die ons leren hoe we ons brein kunnen beinvloeden. En als het weer het toelaat maken we na de lunch een wandeling in ons mooie duingebied. 

Voor Wie?

Voor ieder die zelf de verantwoording in handen willen nemen voor welzijn en gezondheid. Voor ieder die te maken heeft (gehad) met klachten en ziekte, en meer wil weten over het voorkomen en het genezen ervan. We werken met maximaal 8 personen en maken gebruik van de kracht in elkaar. We hebben een vertaalslag gemaakt op een voor iedereen begrijpelijke manier.  

Wie zijn wij?

Ingrid Beentjes (1967) en Gerda Manon Glas (1957).
Wij zijn al jaren vriendinnen en uitermate geinteresseerd in gezondheid en genezen op natuurlijke manier. 
Ingrid is life coach en daarbij gespecialiseerd en voeding en beweging. Mijn persoontje Manon heeft jaren in de gezondheidssfeer gewerkt als analiste, doktersassistente en massagetherapeute in haar eigen bedrijf. Toen borstkanker mij overkwam ben ik mij gaan informeren en specialiseren in de vraag; Wat kunnen wij zelf doen om te genezen van klachten en ziekte? Maar wat nog veel belangrijker is: Hoe kunnen wij dit voorkomen?

Waar en wanneer?

Agenda
Vitaliteitsdag
Datum vrijdag 30 juni 2017
Datum vrijdag 15 september 2017

Adres: Egmond-Binnen
Tijd: 9.30 -17.00
Prijs: 75,00 inclusief koffie-thee-lunch

Trek gemakkelijke kleding aan en neem je wandelschoenen mee.

Heb je interesse? 

Meld je hier aan 

Met enthousiaste en energieke groet, Gerda Manon en Ingrid.

NAAR AL MIJN BLOG-SCHRIJFSELS