Welke detox kies jij

24 juli 2022

Detoxen kunnen we op vele manieren. Een paar weken geleden volgde ik bijvoorbeeld een 4-daagse detox. De DX4, een brand new concept van Forever. Forever is Aloe Vera, en Aloe Vera is Forever. Gewoon omdat zowel het product als het bedrijf puur en zuiver is. En daar ga ik bij aan.

Ik postte daar ook nog wat over en als ik er nu op terugkijk dan waren de 4 dagen pittig maar goed vol te houden.

DX4 VOOR BODY EN MIND
Wat ik het bijzondere vind aan het detox programma DX4 is de verbinding die je maakt tussen je body en je mind. Iedere dag uitgebalanceerde supplementen en shakes, en opdrachten met goede vragen die je mind als het ware aanzetten. Best pittige vragen ook waar je even voor moet gaan zitten. Een super goede schoonmaak dus voor zowel de body als de mind om daarna beter die belangrijke verbinding te kunnen leggen.

En ja het werkt echt. Het voordeel van de prijs die je betaalt is het comfort en gemak van het concept. Alles zit erbij in, je hoeft nergens anders aan te denken dan aan de uitvoering.

Heb je minder te besteden?
Als je minder te besteden hebt dan zijn er gelukkig mogelijkheden te over om op een goede en verantwoorde manier te detoxen. Je moet er alleen iets meer zelf voor doen. Qua inkopen en qua bereiding.

#leefbewust.nu bijvoorbeeld geeft zo nu en dan een gratis smoothie of groente detox challenge. Zij begeleiden je gedurende de dagen, delen de recepten met je en de smoothies zijn ook nog eens heerlijk (en voedzaam).

Ik volgde dit twee jaar geleden ook en nu dit weer voorbijkwam heb ik me weer opgegeven. Want het is zo belangrijk om zo nu en dan je lijf eens wat rust te geven en het te ontdoen van belastende ballast.

Ach hoor ik je misschien zeggen. Ik eet gezond dus zo’n vaart zal het niet lopen. Dan heb ik een vraag aan je. Heb jij wel eens klachten als een opgeblazen gevoel, stijfheid in spieren en/of gewrichten, somber en onbestemd, obstipatie en/of slappe poep, niet herleidbare pijntjes en kwaaltjes? Ja? Dikke kans dat je last hebt van in je lijf vastzittende opgeslagen ballast stoffen.

Niet zo gek hoor met alle troep die we binnenkrijgen door de lucht en voedsel.
Dus wil je op een goede verantwoorde manier detoxen en ook nog eens gratis? Geef je dan snel op. En pssst; abonneer je dan meteen op hun nieuwsbrief. Ze staan altijd boordevol waardevolle gezondheidsinfo. Daarom volg ook ik ze al jaren.

Heb een mooie dag,
Manon