Vitaliteitsdag 29-09-17

Beste allen,

Ik mag terugkijken op weer een mooie vitaliteitsdag afgelopen vrijdag waarvoor ik jullie hartelijk wil danken. 
Dank ook voor de feedback welke ik zeker ga onderzoeken op functionaliteit om een volgende keer in te kunnen zetten.  
Sowieso ga ik schuiven met de theorie om ons beperkte  opnamevermogen in de middag wat te sparen. Omdat ons brein nou eenmaal een beperkte hoeveelheid opneemt waarna het denkt; ik hou het voor gezien!

Zoals ik vrijdag verder vertelde zijn we de laatste decennia bang gemaakt voor vetten door vooral commerciele meningen. Gelukkig komen er steeds meer wetenschappelijke bewijzen dat vet juist goed is! 
Vet is een structuele grondstof voor de hersenen en de celwanden, het reguleert het cholesterol, en helpt hart en bloedvaten gezond te houden. Vet wordt ook wel de zuurstofmagneten genoemd als zuurstoftransport, en noodzakelijk voor de aanmaak van hemoglobine. Het zorgt  voor een goede stoelgang en een verzadigingsgevoel en nog veel meer. Kortom: we zouden veel meer vet moeten eten!

Ik leid jullie dus graag door naar een pagina waarin ik de volgende items heb verwerkt:

- wat neem ik dagelijks in?
- glutathion artikelen en linken
- alle recepten
- oliƫn hennep en lijnzaad
- Victor Mids basketbal vb linkje
- lijstje handige apps Ingrid 
- link naar de tip van karin over het beperken van straling
 
Ik hoop dat ik niets vergeten ben maar zijn er nog vragen dan hoor ik ze graag!

Ga hier naar de pagina

Met vitale groet, Gerda Manon

IMG_2185.jpg